Filistin’in Gazze Şeridi’nde 23 aydır devam eden soykırım saldırılarında 65 bin kişi katledilirken, katliam yeşil sahalarda da yankı buluyor.
Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de bazı spor kulüpleri ve taraftarlar, İsrail soykırımına tepkisini yansıtıyor.
Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan, soykırımın başladığı ilk günden bu yana gösterdiği duyarlılığını sürdürüyor.
Galatasaray’ın dün Eyüpspor’la karşılaştığı müsabakada Atatürk Olimpiyat Stadı’na İsrail soykırımıyla ilgili iki dev pankart asıldı.
UltrAslan’ın pankartlarında, “Filistin’de insanlık ölüyor!” ve “Dünya soykırımı canlı canlı izliyor!” ifadeleri yer aldı.
Pankartlar, UltrAslan’ın resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşılarak hassasiyet geniş kitlelere ulaştırıldı.

GÜNDEM
28 Temmuz 2026EKONOMİ
28 Temmuz 2026SPOR
28 Temmuz 2026SPOR
28 Temmuz 2026SPOR
28 Temmuz 2026GÜNDEM
28 Temmuz 2026GÜNDEM
28 Temmuz 2026
2
Ecem Sena Bayır Kimdir? Aynadaki Yabancı Nehir Dizisinin Yıldızı Hakkında Bilmeniz Gerekenler
943 kez okundu
3
Başarılı İş İnsanı Sadettin Saran’ın 2025 Serveti Kaç Milyon TL ve Dolar?
450 kez okundu
4
Fenerbahçe Seçimlerinin Gözde İsimlerinden Biri: Olcay Doğan! Kimdir?
427 kez okundu
5
Ünlü iş insanı Sadettin Saran’ın 2025 yılındaki mal varlığı açıklandı!
418 kez okundu