Fenerbahçe tarihi kongresini tamamlayarak yeni başkanını belirledi ve sarı-lacivertli camianın 38. başkanı olarak Sadettin Saran seçildi. Ali Koç döneminin ardından göreve gelen Saran, kulüp tarihinde önemli bir yere sahip olacak.
Saran’ın başkanlık seçim zaferi sadece Türkiye’de değil, Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. Özellikle Portekiz medyası, Saran’ın Sergio Conceiçao vaadi hakkındaki açıklamalarını manşetlere taşıdı.
Portekiz’in önde gelen spor medya kuruluşlarından Bola na Rede, “Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanı seçildi çünkü Sergio Conceiçao’yu vaat etti ve seçimleri kazandı” şeklinde bir başlık attı. Saran’ın Mourinho’nun ayrılığı sonrasında Conceiçao’yu tercih ettiği hatırlatıldı.
Aynı haberde ayrıca, Fenerbahçe’de yeni göreve başlayan Domenico Tedesco’nun durumu da vurgulandı. Portekiz basınına göre, Saran yönetimi şu an için Tedesco’ya destek verirken, Conceiçao konusunda aceleci davranış sergilemeyecek.
Sadettin Saran’ın seçilmesiyle birlikte Fenerbahçe camiasında yeni bir dönem başladı. Portekiz basını ise bu yeni dönemi, kulübün teknik direktör tercihleri üzerinden değerlendirmeye devam ediyor.
GÜNDEM
18 gün önceSPOR
18 gün önceGÜNDEM
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026SPOR
25 Ağustos 2026SPOR
25 Ağustos 2026SPOR
25 Ağustos 2026
2
Hradec Kralove – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Şifresiz Mi? Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Maçı Muhtemel 11’ler…
2086 kez okundu
3
Ecem Sena Bayır Kimdir? Aynadaki Yabancı Nehir Dizisinin Yıldızı Hakkında Bilmeniz Gerekenler
994 kez okundu
4
Başarılı İş İnsanı Sadettin Saran’ın 2025 Serveti Kaç Milyon TL ve Dolar?
485 kez okundu
5
Fenerbahçe Seçimlerinin Gözde İsimlerinden Biri: Olcay Doğan! Kimdir?
466 kez okundu