Fenerbahçe, Emlak Konut GYO A.Ş. ile yapılan protokol kapsamında Ataşehir’de başlatılan iki projeyle ilgili açıklamada bulundu.
Bankalar Birliği’nden çıkılacak Sarı-lacivertli kulüp, projelere ait imar planlarının askıya alındığını, askı sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmaların sürdürüleceğini duyurdu.
Fenerbahçe yönetimi, bu projelerden elde edilecek gelirle Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmayı hedefliyor.
Fenerbahçe’nin konuya ilişkin duyurusu şu şekilde paylaşıldı: ”Kulübümüz ile Emlak Konut GYO A.Ş. arasında imzalanan protokol kapsamında; İstanbul ili Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve Küçükbakkalköy mahallelerinde geliştirilecek projelere ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişiklikleri, 19 Eylül 2025 tarihi itibarıyla askıya çıkarılmıştır.
Askı süresinin tamamlanmasını takiben projelerle ilgili süreç süratle ilerletilecek ve en kısa sürede ihale aşamasına geçilecektir.
Kulübümüzün mali bağımsızlığı adına son adım olan bu projemizin camiamıza hayırlı olmasını dileriz.”
GÜNDEM
24 gün önceSPOR
24 gün önceGÜNDEM
30 Ağustos 2026EKONOMİ
30 Ağustos 2026SPOR
30 Ağustos 2026SPOR
30 Ağustos 2026SPOR
30 Ağustos 2026
2
Hradec Kralove – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Şifresiz Mi? Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Maçı Muhtemel 11’ler…
2803 kez okundu
3
Ecem Sena Bayır Kimdir? Aynadaki Yabancı Nehir Dizisinin Yıldızı Hakkında Bilmeniz Gerekenler
999 kez okundu
4
Başarılı İş İnsanı Sadettin Saran’ın 2025 Serveti Kaç Milyon TL ve Dolar?
491 kez okundu
5
Fenerbahçe Seçimlerinin Gözde İsimlerinden Biri: Olcay Doğan! Kimdir?
473 kez okundu